Västsvensk Båt & Fordonsförmedling logo

Om oss

Vi är två barndomsvänner som har mycket gemensamt, en stor del av vår tid spenderar vi på havet och när vi inte gör det så är det bland båtar på land.

Vi hade en idé om att starta nått ihop och så blev det också. I slutet på 2019 bestämde vi oss för att ta tag i våra ideer på allvar. Vi är bägge småbarnsföräldrar med tre barn på man så bara det va lite av en utmaning. Vi ansåg att vi hade den kunskap som behövdes för att förverkliga de vi gått å lurat på.

Rikard har sedan 2004 drivit Båtta Båtförvaring (Strömstad Marinservice) som det hette från starten med sina föräldrar. På senare år har han tagit över företaget själv och utvecklat det med service på båtar och motorer. Strömstad Marinservice är idag auktoriserade på Yamaha och har en anläggning med ca 160 båtar inomhusförvarade i varmhall.

David har haft båtar som intresse sedan barnsben och har tidigare jobbat inom det marina på Color Line i Strömstad (Färja mellan Sverige-Norge) i tio år. Efter det har han jobbat som bilförsäljare i sju år på både Mercedes och BMW. Genom åren har han fått kunskap inom finansiering och försäljning.

David Brusk
Försäljning, marknadsföring, kundkontakt